BALIKESİR / SINDIRGI - Düvertepe Yatılı Bölge Ortaokulu

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi ( BİGEP ) - Deneme Sınavları

Okulumuzda Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi ( BİGEP ) kapsamında ve kurum bazında çok sayıda deneme sınavı yapılmıştır. Deneme sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından her  kademe içi ayrı olmak üzere toplantı yapılıp gerekli değerlendirme ve analizler yapılmıştır.

Deneme sınav sonuçlarında eksik konular belirlenmiş ve bir sonraki deneme için hedefler konulmuştur.

Başarıyı İzleme ve Geliştirme Projesi ( BİGEP ) Akademik Alanda yapılan çalışmalar kapsamında yapılan İzleme ve Değerlendirme Sınavında  dereceye giren öğrencilerimiz  için ödüllendirilmiştir.

Öğrencilerimize sınav deneyimi kazandırmak, öğrencilerimizin öğrenme eksiklerini tespit etmek ve bunları giderebilmek amacıyla okulumuz öğretmenleri tarafından planlanıp düzenlenen  deneme sınavları öğrencilerimizin test çözme alışkanlıklarını geliştirecek ve sınav heyecanlarını da yenmelerine de yardımcı olacaktır.

Sınav sürecinde iş ve işlemleri yürüten tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Yayın: 12.06.2023 - Güncelleme: 12.06.2023 13:42 - Görüntülenme: 62