BALIKESİR / SINDIRGI - Düvertepe Yatılı Bölge Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla okulumuzda düzenlenen program

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda program gerçekleştirilmiştir. Törende emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Ock

08-14 Ocak Enerji Verimliliği Haftası kapsamında öğrencilerimize enerji verimliliği üzerine eğitimler verilmiştir.

Ara

Tübitak Bilim Söyleşileri Söyleşileri kapsamında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Fahrettin Burak Demir tarafından okulumuz öğrencilerine "Uzaktan Eğitimde Yeni Dönem" konulu söyleşi gerçekleştirilmiştir.

Ara

"Genç Yeryüzü Doktorları" okulumuza ziyarette bulunup öğrencilerimize sağlık taraması ve eğlenceli etkinlikler yapılar.

Ara

Trafik Dedektifleri Projesi kapsamında öğrencilerimize Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı Trafik Ekipleri tarafından Mobil Trafik Eğitimi Aracı ile eğitim verildi.

Ekm

Okulumuz öğrencilerine "Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü" kapsamında Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye ekipleri tarafından uygulamalı ve teorik eğitimler verildi. Eğitim kapsamında deprem tatbikatı ve yangın tatbikatı gerçekleştirildi.

Ekm

ÇOCUK VE GENÇLER SOSYAL KORUMA VE DESTEK PROGRAMI KAPSAMINDA İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜMÜZÜN OKULUMUZU ZİYARETİ VE ETKİNLİKLERİ

Eyl

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL MÜDÜRÜMÜZ İBRAHİM KARTALMIŞ'IN KONUŞMASI İLE BAŞLADI.YENİ GELEN ÖĞRENCİLERE HOŞGELDİN ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ.

Eyl